За нас
 
 
Строителна фирма „РИМИНИ” е основана на 28.06.1993 год. и е регистрирана в Търговския регистър с ф.д. № 16895/1993 г. на СГС като Едноличен търговец „Николай Риминчан – Римини” с предмет на дейност: проектиране и строителство, реконструкции и капитални ремонти, търговия със строителни материали и др. От основаването си до 2004 год. фирма „РИМИНИ” е извършила ремонти и обновление на десетки апартаменти, офиси и магазини, а също така и реконструкции на обществени и производствени сгради – Училище за деца със слухови проблеми, медицински център „Меделек”, офиси и сервизи на фирма „ПроМобил”, складови бази и др. Фирмата е изградила комплексно (до ключ) и няколко еднофамилни къщи в гр. Банкя, кв. Симеоново, кв. Драгалевци, а също така и малък семеен хотел в с. Рибарица, Тетевенско.
През 2004 год. се създава „РИМИНИ ИН” ЕООД, с управител инж. Николай Риминчан, с основна дейност строителство на жилищни сгради. Основна цел на фирмата е да реализира висококачествено жилищно строителство на привлекателни цени в райони с добра инфраструктура на гр. София.
Фирмата разполага със собствена материална база, опитен инженерно-технически състав и висококвалифицирани строителни работници. Това ни позволява да изпълняваме самостоятелно комплексно строителство – от груб строеж до най–прецизните довършителни работи. Проектирането на бъдещите сгради се извършва от утвърдили се проектантски екипи. Ние строим по изпитания класически метод на монолитно строителство, като същевременно с това прилагаме всички съвременни материали и технологии, строго спазвайки действащите норми и стандарти.

 

 
(2008)